Kerstfeest 2007 E-mail

 

Zo net voor kerst 2007, wanneer je je voorbereid op het prachtige kerstfeest lees je een week voor kerst een bericht over een pasgeboren kind dat in een doek is gewikkeld. Maar dan wel van een heel andere orde.
Kerst 2007 in een steeds meer seculiere wereld.

 

Prostituée gooit baby uit het raam

WENEN (ANP) - Een 18-jarige prostituee in het Oostenrijkse Salzburg heeft in het bordeel waar ze werkte haar pasgeboren baby uit het raam gegooid. De kleine overleefde de val niet, meldde het Oostenrijkse persbureau APA dinsdag. In Oostenrijk is met afschuw gereageerd.

Het gruwelijke voorval speelde zich dit weekeinde af. De Roemeense hoer had de jongen in haar eentje op haar kamer gebaard, hem in een handdoek gewikkeld en vervolgens van de tweede verdieping gegooid. De prostituee is daarna met hevige inwendige bloedingen in het ziekenhuis opgenomen.
De Roemeense, die volgens de politie legaal in het bordeel werkte, heeft verklaard dat ,,er iets uit haar was geglipt''. De baas van het peeshuis beweert dat de zwangerschap van de prostituee hem een raadsel is omdat de vrouwen in zijn zaak een keer per week medisch zouden worden onderzocht.

 

 
< Vorige   Volgende >
Joomla Template by Joomlashack
Free Joomla Templates